Swedbank rivstart

   svt play nyheter 1 Comments

swedbank rivstart

Ta chansen och ansök till Rivstart - en tävling som Swedbank anordnar med kr i startbidrag! "Vi på Swedbank vill genom Rivstart bidra till att fler vågar ta steget och bli företagare. Vår ambition är att Rivstart ger upphov till riktiga framgångsrika företag vi kan följa under många år framöver, säger. Nu inleder Swedbank en av sina största företagssatsningar någonsin. Satsningen heter Swedbank rivstart och är en tävling som syftar till att hitta nya entreprenörer med en stark affärsidé och en vilja att göra samhället lite bättre. De vinnande entreprenörerna erbjuds varsitt startbidrag på kronor och ett skräddarsytt. Vi vill bidra till att sänka trösklarna för att starta eget så att fler förverkligar sina affärsidéer, säger Per Skargren, företagsansvarig på Swedbank Sverige. Därför drar banken igång tävlingen Rivstart. Så här går den till: Alla som har en idé med affärspotential och en vilja att göra världen lite bättre kan delta. Tävlingen pågår till. Fyra LEAD-bolag på årets lista För tionde året i rad rankar Ny Teknik och Affärsvärlden Sveriges 33 hetaste unga teknikföretag med potential att bli morgondagens börsjättar. Hem Alla inlägg Swedbank rivstart — tävla med din affärsidé. Målet med tävlingen Swedbank rivstart är att hitta nya entreprenörer personalingången göteborg en stark affärsidé och en vilja att göra samhället bättre. Flytta ihop vincero hjärtstartarna på plats i tid kan kraftigt förbättra chanserna för överlevnad hos hjärtstoppspatienter. Med en namnkunnig jury vill de ge nya stjärnor chansen att växa.

Swedbank rivstart - med

Vinnarna får kronor var och ett skräddarsytt stödprogram så att de kan utveckla och förverkliga sin idé. Så säger juryn Så säger juryn. Relaterade bolag Prisvärd solenergi överallt! Grattis till alla vinnare! Epishines teknik kommer från mer är 20 års forskning kring organisk elektronik vid Linköpings och Chalmers universitet. Vilket möjliggör trådlös energiförsörjning till sensorer för den växande Internet of Things-marknaden. De får presentera sina idéer inför en jury den 15 september.

Swedbank rivstart Video

Swedbank rivstart – Har du en affärsidé som kan göra världen lite bättre?

Swedbank rivstart - april 2017

Men till slut lyckades juryn enas om tio vinnare: Cellevate Albin Jakobsson, Maximilian Ottosson Cellevate i Lund skapar med unik nanoteknologi nya modeller för läkemedelsutveckling, med potential att strömlinjeforma sättet läkemedel utformas på. FlyPulse Sebastian Wallman, Jan Björn FlyPulse i Trollhättan har skapat ett drönarsystem för transport av hjärtstartare till svårtillgängliga områden, dit dagens utryckningsfordon kan ha väldigt svårt hinna fram i tid. Den möjliggör bättre nyttjande av höghållfast stål och sänker produktionskostnaderna. De tio vinnarna belönades med varsitt startbidrag på kronor och ett skräddarsytt upplägg för att utveckla och genomföra idén. Ansvarig utgivare för lokalt producerat material: Produktionen använder förnybar energi, och mindre vatten än vad som används i konventionellt jordbruk. swedbank rivstart