Strv 103

strv 103

Bakgrund. I början av talet inleddes studier av en ny tung svensk stridsvagn – ett projekt som på grund av hemlighetsgraden gick under täcknamnet KRV (kranvagn) eller ”EMIL”. Tanken var att få fram en stridsvagn som vägde cirka 30 ton med högt ställda krav på verkan, skydd och rörlighet. Arbetets. Jag måste erkänna att jag har en stor brist i min kunskap om Strv 8| Jag vet inte hur hög eldhastighet vagnen har (praktisk/teoretisk) Jag har sökt för Strv Svenskutvecklade och numera utskrotade strv , stridsvagn S, med fast kanon och både kolvmotor. strv 103

Strv 103 - uppskattningar dagen

Det är nog ingen bra idé att lägga ut den på nätet utan författarens tillstånd. Plattan som blir över när en granat har gått av är förbaskat varm. Det blir en utflykt dit i sommar. Irakierna har ju visat att pansarskott även biter på Abrams, trots massor av skydd. Är det någon som kan bekräfta detta påstående? Detroit diesel 6VT hk , Caterpillar gasturbin hk A: Vad gäller banden så tror jag att dom kallades C-band oavsett vilken variant det var Med eller utan pads Vilken sorts pads var det på de band ni hade?

I suggest you to come on a site, with an information large quantity on a theme interesting you. For myself I have found a lot of the interesting.