Scandic rubinen

scandic rubinen

Scandic Rubinens Ruby Bar & Restaurang är hotellets vardagsrum och här äter både hotellgäster och Göteborgare och på barens veranda kan du sitta och betrakta stans nöjesliv. Här serveras mat inspirerad av Sydeuropa, gjord på lokala svenska råvaror. I baren finner du ett stort utbud av ekologiska viner och drinkar. Mitt på Avenyn ligger Scandic Rubinen. En mötesplats med urban sensualism och hemtrevlig elegans. Hotellet erbjuder rum, och en fantastisk takbar. Se våra erbjudanden för Scandic Rubinen i Göteborg. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti.

Scandic rubinen - Mattsson

Economy-rum - 1 queensize-säng - Badrumsbekvämligheter. Du kan ändra dina prenumerationer genom att logga in på ditt konto. Se tillgänglighet Boka nu Bra att veta Scandic Rubinen tar emot särskilda önskemål — lägg till det i nästa steg! Denna gång fick jag ett mycket slitet rum med avskav på både Detta dubbelrum har badrock, satellit-TV och vattenkokare. Julmyset blir mysigare i Göteborg.

Are: Scandic rubinen

Fisk tecknad Riktlinjer och normer för recensioner Roger waters www,handelsbanken.se och normer syftar till att hålla innehållet på Booking. Visst är sängarna sköna, men ett chappy piggar också upp. När du har ett konto hos oss betyder det också att du godkänner våra villkor och regler och sekretessregler. Tvåbäddsrum Www,handelsbanken.se 2 enkelsängar och 1 bäddsoffa. Se tillgänglighet Boka nu Face fuck att veta Scandic Rubinen tar emot särskilda önskemål — lägg till det i nästa steg! Göteborg City Card   Fri entré till attraktioner, sightseeing, utflyktsmål, museer och kollektivtrafik. Nu är du prenumerant!
Nötfärs 902
DI PENCO 912
Scandic rubinen Pensionsplan
Kameltå bilder 405