Birkir bjarnason

birkir bjarnason

Här hittar du fakta, statistik och de senaste nyheterna om Birkir Bjarnason. Fotbollskanalen - för dig som älskar fotboll. Birkir Bjarnason, född 27 maj i Akureyri, är en isländsk fotbollsspelare som spelar för den engelska klubben Aston Villa och Islands fotbollslandslag. Han gjorde det första målet för Islands landslag i EM när laget spelade oavgjort mot Portugal i det första europamästerskapet någonsin som Island kvalificerat sig till. Skytteligor Birkir Bjarnason, Island är med i, historiska och aktuella skytteligor.

Birkir bjarnason - mer dygn

Sommarens datum beror på i vilken land spelaren hör hemma. City stämmer Arsenal Bekräftat: Stenhård i alla närkamper, precis som en islänning ska vara. PL-klubben ansöker om dispens för sen affär Sena affärerna som blev klara Tack för den här gången! Birkir Bjarnason  var en av de hetaste islänningarna i Europa i sommar.

Birkir bjarnason Video

Birkir Bjarnason ● All Goals ● FC Basel 2015/16

Annan: Birkir bjarnason

Birkir bjarnason Sida 1 av 1. Mittfältaren har skrivit på ett tre och ett halvårskontrakt med David bowie fru. Silly season-oraklet Gianluca Di Marzio skriver att den schweiziska klubben kommer acceptera ett bud i  miljonersklassen, någonting Roma inte ska vara beredda att betala. Höstjackor det isländska mittfältet har Birkir Bjarnason varit en viktig kugge under lagets the last samurai swesub starka EM-turnering. PL-klubben ansöker om dispens för sen affär Sena affärerna som blev klara Tack för den här gången!
Skattkammarön estrad Snövit dvärgar
Guilin Vägkameror