Moelven panel

   skövde nyheter 1 Comments

moelven panel

Sjöbod har en borstad yta som ger naturtrogen känsla av trä som nötts av väder och vind. Panelen är färdigmålad och ger ett snabbt och snyggt resultat. Alla längder är ändspontade. Sjöbod finns i färgerna Sand, Mocca och Svart. Attityd Rough har en finsågad yta som ger ett tufft och modernt intryck. Panelen är färdigmålad och ger därmed ett snabbt och snyggt resultat. Alla dimensioner och längder är ändspontade. Rough lagerhålls i Täckmålad vit (NCS SY), Titansvart och Väderbiten Grå. Övriga NSC-kulörer finns som beställningsvara. Ytterpanelens uppgift är att skydda huset mot väder, vind och skador och att göra fasaden estetiskt finare. Det finns många fasadmaterial att välja bland. Trä, tegel, puts, betong, plåt och fibercement för att nämna några. Moelven erbjuder ett brett sortiment av ytterpanel i olika träslag, profiler och utföranden.

Moelven panel - Intressefrening

Den robusta, något grova, ytan ger ett speciellt uttryck och en unik attityd till rummet. ThermoWood Furu ThermoWood Furu har genomgått en speciell värmebehandlingsprocess och har bra motståndskraft mot röta och är ett Svanen-märkt miljövänligt alternativ. Stående ytterpanel Stående ytterpanel kan ge känslan av att huset är högre. Har sajten hjälpt dig? Tindra har en skimmrande yta medan Sjöbod har ett mer matt uttryck. Rektangulär ytterpane l , kan monteras ihop med Lockläkt  som överliggare. E-handel med hemleverans Direktlevererat eller att hämta när det passar dig. moelven panel

Moelven panel Video

Gjør det selv – monter panel Vi vill därför veta om den här sajten hjälpt dig. Läs mer gustav vasa dalarna Kvalitet interiörpanel. Bastulav Moelven 21x65mm Termoasp. Har sajten hjälpt dig? Bastulav Moelven 21x65 mm Al Obehandlat.