Ola conny och morgan

ola conny och morgan

I första säsongen åkte Morgan och Ola-Conny på resa jorden runt, till Sydafrika, Tokyo, Marocko, Gran Canaria och Polen, samt Paris och London. Säsong två, som sändes på Kanal 5 med start den 8 april gick till USA där Morgan och Ola-Conny besökte 10 delstater, Kalifornien, Arizona, Nevada, Utah, Hawaii, New. Morgan och Ola-Conny reser vidare till Hong Kong, där de bland annat får lära sig Tai Chi och smaka på torkad fisk och kycklingfötter. Morgan blir rånad på sin fruktpåse – av ett gäng aggressiva apor. Och så provåker de en hårresande åkattraktion. De har gjort succé i framför allt "Ullared". Men nu rasar intäkterna för tv-profilerna Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren.

Pb_user_ in nyheter svt 23.12.2016

Nordamerikansk ren

nordamerikansk ren

Det finns två namn man använder när man talar om olika renarter, ren respektive karibo. Enkelt kan man säga att renar på den nordamerikanska kontinenten och Grönland kallas karibo och de som finns i Skandinavien och Eurasien kallas för ren. Både ren och karibo hör till samma art, det vetenskapliga artnamnet är. Bland samer har renen andra namn, sarv (hane), vaja (hona) och härk (kastrerad hane). I Nordamerika går renen även under namnet Caribou. Kännetecken. Av alla hjortdjur är det bara renen som både honan och hanen har horn. Hanens horn är däremot dubbelt så stora som honans. Hornen fälls därefter varje år och nya. Den nordamerikanska vildrenen, caribou, är känd för att göra mycket långa säsongsvandringar i enorma hjordar. Detta har inte iakttagits hos den fennoskandiska vildrenen, men inom renskötseln förekommer långa vandringar eller transporter mellan vinter- och sommarbeten. Hanrenen kallas för tjur eller sarv och honan för  ‎Utseende · ‎Utbredning och systematik · ‎Ekologi · ‎Renen och människan.

Pb_user_ in nyheter svt 24.12.2016

Philofix

philofix

Philofix är ett barn- och ungdomsprogram som började sändas i SVT 4 december Serien skapades av Marie Lundberg och Linus Torell. Programledaren Rakel Wärmländer (tidigare Philoméne Grandin) pysslar i varje avsnitt. Programmet riktar sig till 7–åringar. Serien produceras av produktionsbolaget Svenska. Philofix är pyssel- och fixarprogrammet. Säsong sju av Philofix är snart här! Philofix är ett pysselprogram som visar hur du förvandlar skräp till.

Pb_user_ in nyheter svt 25.12.2016

Divertikulit

divertikulit

Divertiklar (tarmfickor) i grovtarmen är ett vanligt tillstånd och kan ses hos unga personer i tjugoårsåldern och ökar sedan med åldern. Hälften av befolkningen har vid 60 års ålder divertiklar och procent av dessa får någon gång divertikulit (inflammation). Definition Divertikulos: Förekomst av ”fickor” på tarmen (ffa colon descendens och sigmoideum). Divertikulit: Inflammation i tarmdivertiklar. Orsak Ökat tr. BAKGRUND. Med divertikulit menas inflammation som utgår från en eller flera divertiklar i tarmen. Vanligen uppstår divertiklar (fickbildningar, divertikulos) i kolon, oftast sigmoideum. Av denna anledning används ibland beteckningen sigmoidit. Divertiklar förekommer i västvärlden hos en stor del av.

Pb_user_ in nyheter svt 27.12.2016

Max arlanda

max arlanda

Öppettider för Max i Arlanda, Terminal 5 Ankomsthall Nedreplan. Här hittar du öppettider, karta, vägbeskrivning samt annan information till Max, Arlanda. Du ser när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar närmaste butik. Max på Arlanda, Arlandastad: Se 96 objektiva omdömen av Max på Arlanda, som fått betyg 4 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer3 av 11 restauranger i Arlandastad. Goda burgare som du kan äta med gott samvete. Den svenska hamburgerkedjan är ett av branschens grönaste företag, med stränga krav på social och ekologisk hållbarhet. Max har hundraprocentig klimatkompensation och garanterat svenskt kött. Och på den koldioxidmärkta menyn finns en rad hälsosamma alternativ.

Pb_user_ in nyheter svt 27.12.2016

Rökpistol

rökpistol

Vi är glada över att kunna introducera den nya The Smoking Gun® Pro. Den nya modellen har allt det bästa från den tidigare modellen. PolyScience har samarbetat med flera av världens bästa kockar och producerat en förbättrad modell som är mer robust, tystare och med ett justerbart air-flow. Med rökpistolen kan du. Du kan även välja att röka med en Smoking Gun, eller Rökpistol som det heter på svenska. När du röker din mat med rökpistolen blir det en så kallad kallrökning. I en produkt som denna så lägger du en nypa spån i ett hål. Efter det så tänder man spånet med tändare och sätter igång fläkten som leder in röken i en slang. Med en rök och rökpistoler kan du till exempel röka fisk, kött. Rökning är ett sätt att konservera och smaksätta livsmedel ➤ Läs mer här.

Pb_user_ in nyheter svt 27.12.2016

Filmtips romantisk komedi

filmtips romantisk komedi

Filmen handlar om huruvida män och kvinnor kan vara bara vänner eller om det alltid för eller senare kommer leda till något mer. De båda vännerna diskuterar sina olika syn på sex. När Harry möter Sally är den första film många tänker på när de tänker på romantiska komedier. (I vart fall om de inte tänker på Jenneifer. Från kärleksklassikernas klassiker som "Borta med vinden" och "Casablanca", via mysiga indie-komedier, till några av dagens mest känslostormande draman. Den 14 februari är det faktiskt helt okej att bara låta sig svepas med av en kärlekshistoria så som de bara ser ut på film. Men givetvis kan du. ”Fyra bröllop och en begravning” var den första i raden av charmiga och roliga romantiska komedier som regisserats av britten Mike Newell (Bridget Jones Dagbok, Love Actually, Notting Hill anarcosindicalismohistoria.info). Filmen innebar Hugh Grants stora genombrott och filmen nominerades faktiskt till en Oscar i kategorin Bästa film.

Pb_user_ in nyheter svt 27.12.2016

Matt svart

matt svart

Namn: Anders D. anarcosindicalismohistoria.info: dec ; Ort: 08 Norr; Jobb: Telecom; Inlägg: 1 Satin black är mer den halvmatta varianten. Matte black är mattsvart. Mjolle om sin kapacitet i yngre dar (quote 21/04/): "..i ungdomens glansdagar - Min var blå och sprutade jättelångt.": O. Elegant Aqua Lackfärg Matt Svart 0,5L Lackfärg av högsta kvalitet för alla slags möbler och snickerier inomhus. Färgen är lätt att måla med och ger vacker. iPhone 7 GB (matt svart) - Upptäck världen runt omkring dig på ett helt nytt sätt genom iPhone 7, som är utrustad med en fantastisk MP-kamera för exceptionell fotokvalitet, kraftfullare A10 Fusion-chip, bättre batterikapacitet och vattentålig design.

Pb_user_ in nyheter svt 28.12.2016

Min tjej 1991

min tjej 1991

Charmig uppväxtskildring om en sommar som medför stora förändringar för en årig flicka. Samtidigt lär sig flickan mycket om kärlek och sorg. Min tjej. FamiljedramaUSA1 tim 39 min. / Pennsylvania, Elvaåriga Vada är omgiven av död. Hennes mamma dog i samband med hennes födelse, hennes farmor är döende, och hennes pappa sköter en begravningsbyrå med mottagning i hemmet. I denna miljö växer Vada upp och försöker förstå sig på sin. Min tjej Filmaffisch 70xcm My Girl Macaulay Culkin Anna Chlumsky rama in på väggen!

Pb_user_ in nyheter svt 30.12.2016

Kristallkrona badrum

kristallkrona badrum

Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Belysning. Vi hjälper dig att hitta rätt kristallkrona badrum Belysning och göra ett billigt & tryggt köp ✓ Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Välkommen till PriceRunner! Köp kristallkronor och plafonder i vackra modeller från välkända varumärken som Krebs och Markslöjd online hos Stayhome. Hos oss har du alltid fri frakt, öppet köp 60 dagar och snabb leverans! Välkommen! Jämför priser på Kristallkronor för badrum. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Pb_user_ in nyheter svt 31.12.2016