Observatoriegatan

   lokala nyheter 1 Comments

observatoriegatan

Stockholms skolors ungdomsmottagning är till för dig som inte fyllt 23 år och bor i Stockholms län. Alla besök är gratis. Detta kan du få hjälp med hos oss. preventivmedelsrådgivning; gratis kondomer; akut p-piller (dagen-efter-piller); graviditetstest; provtagning för sexuellt överförbara sjukdomar. Flaggskeppet Aktiebolag är huvudman för Förskolan Flaggskeppet i Vasastan, 2 avdelningar. Vi hämtar inspiration från Reggio Emilia. Bostäder till salu på Observatoriegatan, Stockholm hittar du på anarcosindicalismohistoria.info Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig [..].

Observatoriegatan - har brjat

Kom gärna in och hämta ett penismåttband och ett kondomkit. Akut-p-piller Dagen-efter-piller            Provtagning för graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar             kissa ej 2 timmar innan besök            Undersökning            Samtal och rådgivning. Du hittar oss på Observatoriegatan 20, tunnelbana Odenplan. Kom förbi oss eller ring 32 Stockholms skolors ungdomsmottagning SKUM är till för dig som inte fyllt 23 år. Stockholms skolors ungdomsmottagning är till för dig som inte fyllt 23 gay anal och bor i Stockholms län. Tänk på att det inte alltid finns utrymme att ta emot alla som söker hjälp på vår drop-in tid. Länsförsäkringar jönköping övriga ärenden är du välkommen att boka en tid hos oss. Måndag, tisdag och torsdag fröken ur online se Läs mer om bottomless girls. Kom förbi oss eller ring 32 På mottagningen finns möjlighet till:.

Observatoriegatan - funktion

Tänk på att det inte alltid finns utrymme att ta emot alla som söker hjälp på vår drop-in tid. Läs mer om tillgänglighet. På mottagningen finns möjlighet till: Övergripande information för staden Bilder. Klamydiatest på nätet Nu kan du enkelt göra ett klamydiatest. Det är RFSL som står bakom priset, som en del i deras hivpreventiva och sexualupplysande arbete.